Onderneming

Comsoft direct Nederland — Uw software- en licentie-expert


Wij introduceren u de wereld van software

Comsoft direct is de adviseur op het gebied van software licensing en software asset management diensten. Vanuit onze lokale kantoren bieden wij u advies en ondersteuning op dit gebied. De medewerkers van Comsoft direct hebben de kennis en de instrumenten om uw licenties op orde te krijgen en te houden zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Door pro-actief en creatief met u mee te denken is Comsoft direct met zijn jarenlange expertise als geen ander in staat u te helpen om uw licenties te vereenvoudigen tegen de beste commerciële voorwaarden en zoals uw organisatie dat wilt vormgeven.


Dochter van Bechtle AG

Als dochteronderneming van Bechtle AG, heeft Comsoft direct een stevige positie binnen de Europese markt. Ze staat 56.000 klanten in alle sectoren bij op het gebied van systeemontwikkeling en de verkoop van hard- en software

Licentiespecialist

Binnen Bechtle is Comsoft direct de licentiespecialist. Vanuit het centraal gelegen kantoor op Schiphol, adviseren ruim dertig erkende software- en licentiespecialisten u over de optimale licentievorm voor uw bedrijf. Met hun expertise en ervaring kunnen zij u als geen ander helpen uw licentiesituatie inzichtelijk te maken en te vereenvoudigen.

Gecertificeerde oplossingen

Naast de Microsoft Gold-certificering in Software Asset Management en License Solutions beschikt Comsoft direct bv ook over certificeringen van vele andere softwareproducenten, zoals Adobe, CA, Citrix, Lotus, Symantec, VMWare et cetera. Deze certificeringen bewijzen dat Comsoft direct bv er telkens opnieuw in slaagt innovatieve, betrouwbare en oplossingen op maat aan te bieden.

Erkende experts

Comsoft direct is uw adviseur op het gebied van softwarebeheer, licentie-advisering en software asset management diensten. De licentie- en prijsmodellen van de fabrikanten worden steeds complexer. De medewerkers van Comsoft direct kunnen met hun expertise, ervaring en de juiste instrumenten u als geen ander een op maat gesneden softwarelicentie-oplossing aanbieden.

Door pro-actief en creatief met u mee te denken is Comsoft direct met zijn jarenlange expertise, als geen ander in staat u te helpen om uw licenties inzichtelijk te maken en te vereenvoudigen, tegen de beste commerciële voorwaarden en zoals uw organisatie dat wilt vormgeven.Stevige positie in de Europese markt

Stevige positie in de Europese markt

Comsoft direct is een dochteronderneming van de Duitse beursgenoteerde Bechtle AG. Bechtle AG is actief op het gebied van IT gerelateerde diensten en de directe verkoop van IT-producten.

De Bechtle Groep heeft meer dan 70 systeemhuizen in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. Met zijn drie merken Comsoft direct, Bechtle direct en ARP behoort de Bechtle Groep tot één van de meest toonaangevende IT-E-commerce aanbieders binnen Europa.

Dankzij de samenwerking met verschillende software-fabrikanten en de Bechtle zusterondernemingen is Comsoft direct als Large Account Reseller (LAR) in staat om klanten wereldwijd te ondersteunen.