Comsoft Nederland

Er zijn enkele redenen om klant te worden bij Comsoft

Wij staan voor u klaar


Als large account software reseller heeft Comsoft direct alle kennis en expertise in huis om u te adviseren. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw bedrijf compliant is en blijft, waardoor u niet alleen tijd, maar ook een hoop geld bespaart.

Wij hebben maar één ding op de eerste plaats staan en dat is de klant.

Voor u betekent dit:

  • Één centraal punt voor al uw vragen over software
  • Ervaren partner; wij zijn al meer dan 30 jaar actief of het gebied van softwarelicenties
  • SAM-partner van meerdere grote leveranciers, zoals Microsoft, Adobe, Symantec, AutoCAD
  • Op maat gesneden oplossingen en procesoptimalisatie. Duidelijke structuren met betrekking tot kosten, rechtszekerheid en compliance
  • Internationale oriëntering


Overtuig uzelf van onze kwaliteiten.

Wij willen te allen tijden de beste deal voor u maken en uw meest vertrouwde adviseur zijn.

Leggen we de lat daarmee hoog voor onszelf? Ja.
Kunnen we dit streven waarmaken? Absoluut.

Wij zijn ambitieus, creatief en pro-actief en bewandelen daarom ook andere paden dan de geijkte. Daar zijn we trots op. Het stelt ons namelijk in staat om in alle opzichten de beste licentiespecialist te zijn

En dát is waar u als klant uw voordeel kunt behalen.
Persoonlijk advies op maat, zodat u zich kunt richten op uw core-business.

Overtuig uzelf van onze kwaliteiten:

Uw contactpersoon voor softwarelicentie-advisering en Software Asset Management

 


Wij ontzorgen de volledige software lifecycle - en beschikken over elke software die u nodig hebt.

Dankzij nauwe samenwerking met softwarefabrikanten, jarenlange ervaring en gedegen kennis, zijn wij in staat om u te ontzorgen. Ons portfolio omvat zowel toonaangevende fabrikanten als gespecialiseerde niche aanbieders. Wij adviseren u bij de keuze van het optimale licentiemodel en presenteren u een ruime keuze aan softwareproducten in onze shop - en elke week komen er nieuwe bij. Uw voordelen: op maat gesneden oplossingen en kosten- en tijdsbesparing.

Wij zorgen voor u - snel, betrouwbaar en duurzaam

Onze support biedt een goede bereikbaarheid en een korte reactietijd. Aanvragen worden snel en betrouwbaar afgehandeld. Wij leveren onbureaucratische, pragmatische oplossingen en zorgen voor een goed functionerende samenwerking met ons en onze partners. Dankzij een proactief informatiebeleid en talrijke klantenevenementen bent u altijd op de hoogte - voor, tijdens en na onze projecten.

Wij weten waarover wij praten - dankzij jarenlange ervaring en de hoogste certificaten

Al 30 jaar zijn wij erkende experts op het gebied van software-, licentie-advisering en Software Asset Management (SAM). Wij zijn onder andere gecertificeerd voor softwarefabrikanten zoals, Adobe, Citrix, Microsoft, Oracle, Symantec,VMware en nog vele anderen. Onze medewerkers bieden kwaliteit door professionaliteit, competentie en plezier in het werk met IT. Dit wordt tot uiting gebracht door een laag personeelsverloop en duurzame, positieve klantrelaties. Profiteer van een snelle, doelgerichte en competente begeleiding door gepassioneerde experts.

Wij bieden duidelijke structuren met betrekking tot kosten, rechtszekerheid en compliance

Wij hebben een toegewijd team van experts, ISO 19770-1/-2-certificeringen en zijn lid van de Software Asset Management (SAM) Advisory Board van Microsoft. Profiteer van ons transparant en wettelijk correct licentiebeheer dat een snelle en flexibele inzet van uw resources mogelijk maakt. Zo voorkomt u een discrepantie tussen het bezit van te weinig licenties, wat illegaal is, en het bezit van teveel licenties, wat onnodige kosten met zich meebrengt.

Wij beschikken over regionale nabijheid met een internationale oriëntering

Dankzij vestigingen in 7 Europese landen, de ondersteuning van de internationale Bechtle groep en een wereldwijd partnernetwerk zijn wij in staat klanten wereldwijd te ondersteunen. Wij begeleiden uw projecten op basis van onze specifieke kennis van de landen en de branche en maken gebruik van synergie-effecten door efficiënte bestelprocessen, uitstekende inkoopcondities en een omvattende kennis van software en licenties