Comsoft direct en Bechtle direct gaan samen verder

De vraag naar meer kennis en naar combinaties van hardware- en software-oplossingen groeit sterk. IT moet voor jou werken en niet andersom. Bechtle en Comsoft streven naar een toekomst waar de aanschaf en het gebruik van IT in één adem genoemd worden met termen als “gemak”, “flexibiliteit”, “veiligheid”, “duurzaamheid” en “ontzorging”. Wij willen je beter van dienst kunnen zijn en je werk uit handen nemen, waardoor jij je kunt bezighouden met het behalen van de eigen bedrijfsdoelstellingen.


Comsoft direct en Bechtle direct Nederland gaan daarom samen verder onder de naam Bechtle direct. Zo kunnen wij je ondersteunen bij alle vraagstukken van “hardware tot en met de cloud”. Beide organisatie maken al deel uit van Bechtle AG, één van Europa’s grootste value added resellers op het gebied van IT e-commerce. De nieuwe organisatie leidt tot een unieke combinatie waar hardware- en softwarekennis bij elkaar worden gebracht om je strategische vraagstukken nog beter om te zetten naar operationele oplossingen. De naamswijziging staat gepland voor medio september 2017.


Voor de klant levert de fusie enkel voordelen op, waaronder schaal- en kennisvergroting, zowel op hardware- als softwaregebied. Met de fusie ontstaat een organisatie van ca. € 120 miljoen omzetwaarde en meer dan 25 solutionspecialisten die tot je beschikking staan.


Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers via telefoonnummer+31 20 206 5390

 

Meer informatie over Bechtle'Your trusted IT Partner in a hybrid world'