Licentieadvies

Wij geven op maat gesneden advies rondom de dagelijkse omgang met licenties.


Comsoft direct is de adviseur op het gebied van software licensing en software asset management diensten. Vanuit onze lokale kantoren bieden wij u advies en ondersteuning op dit gebied. De medewerkers van Comsoft direct hebben de kennis en de instrumenten om uw licenties op orde te krijgen en te houden zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Door pro-actief en creatief met u mee te denken is Comsoft direct met zijn jarenlange expertise als geen ander in staat u te helpen om uw licenties te vereenvoudigen tegen de beste commerciële voorwaarden en zoals uw organisatie dat wilt vormgeven.

Dochter van Bechtle AG

Als dochteronderneming van Bechtle AG, heeft Comsoft direct een stevige positie binnen de Europese markt. Ze staat 56.000 klanten in alle sectoren bij op het gebied van systeemontwikkeling en de verkoop van hard- en software

Licentiespecialist

Binnen Bechtle is Comsoft direct de licentiespecialist. Vanuit het centraal gelegen kantoor op Schiphol, adviseren ruim dertig erkende software- en licentiespecialisten u over de optimale licentievorm voor uw bedrijf. Met hun expertise en ervaring kunnen zij u als geen ander helpen uw licentiesituatie inzichtelijk te maken en te vereenvoudigen.

Gecertificeerde oplossingen

Naast de Microsoft Gold-certificering in Software Asset Management en License Solutions beschikt Comsoft direct bv ook over certificeringen van vele andere softwareproducenten, zoals Adobe, CA, Citrix, Lotus, Symantec, VMWare et cetera. Deze certificeringen bewijzen dat Comsoft direct bv er telkens opnieuw in slaagt innovatieve, betrouwbare en oplossingen op maat aan te bieden.

Hebt u vragen over License Consulting?

Wij adviseren u graag.

Stel uw vraag aan onze licentiespecialisten