Microsoft development tools

VisualStudio2015660x180

Microsoft Visual Studio 2015

De hedendaagse trends in de informatietechnologie brengen nieuwe uitdagingen: In het kader van “Consumerization” vervagen de grenzen zowel tussen het particulier en zakelijk gebruik van IT als tussen mobiele en stationaire computers en apparaten. Toepassingen dienen snel, bruikbaar, optisch aantrekkelijk en altijd beschikbaar te zijn.

Maak uw klanten blij met kwalitatief hoogwaardige apps en oplossingen die voldoen aan de verhoogde eisen: Gebruik vanaf nu de volgende generatie tools voor ontwikkeling, samenwerking in teams en Application Lifecycle Management.


Visual Studio Professional 2015

dat deel uitmaakt van Visual Studio Professional met MSDN, is een geïntegreerde oplossing waarmee ontwikkelaars en kleine teams elk soort app kunnen maken. Profiteer van tools en services om platformonafhankelijke apps te maken waarmee kleine teams meer kunnen bereiken.


Visual Studio Enterprise 2015

is een geïntegreerde oplossing voor teams van elke omvang die hoge eisen stellen aan kwaliteit en schaal. Profiteer van tools en services voor het ontwerpen, maken en beheren van complexe enterprise-applicaties voor het Microsoft Enterprise-platform en platformonafhankelijke technologieën.


Meer informatie over Visual Studio 2015

Neem contact met ons op voor advies over Visual Studio 2015
Bezoek de Microsoft website voor Visual Studio 2015